Offerte Lijst

Opmeer verhuurservice

Parallelweg 10
2987 VL Ridderkerk
Vragen? Bel ons op
06-22836933

Over ons

Over opmeer verhuurservice

Opmeer verhuurservice is van oorsprong als verhuurbedrijf opgestart door Piet Opmeer in Ridderkerk. 

Piet Eppenga kreeg goede contacten met Piet Opmeer en nam het bedrijf in 2007 over, zodat Dhr. Opmeer van zijn pensioen kon genieten. Maar het bedrijf loslaten doet Piet Opmeer nog niet, hij komt zelfs nu nog bijna dagelijks bij zijn oude bedrijf om te helpen en te adviseren, tot groot genoegen van Piet Eppenga. 

Dat zegt toch wat over de cultuur binnen ons bedrijf. 

Momenteel kunnen zowel bedrijven als particulieren bij onze 2 vestigingen, met opslagruimte van 2500m2 terecht voor het huren van werkelijk alles voor alle soorten feesten en evenementen.

Van tenten, serviesgoed en vermaak tot decoraties en licht- en geluidstechnieken. Door te werken met een netwerk van betrouwbare partners kunnen wij voor iedere partij voorzien in alles.

Geen verhuuraanvraag is te gek

Bij Opmeer verhuurservice kunt u werkelijk alles huren wat u nodig heeft voor feesten, evenementen, partijen, recepties, borrels en vergaderingen van kleinschalig tot grootschalig en ongeacht de vorm of stijl waarin het moet plaatsvinden. Denkt u hierbij aan tenten (van vloer tot nok), verwarmingsinstallaties, popcorn- of suikerspinmachine, stroomvoorzieningen, tafels, stoelen, serviezen, bestek, decoraties, bloemen, bekleding, springkussens en zelfs een podiumwagen!

BETROUWAAR, FLEXIBEL EN CREATIEF

Opmeer verhuurservice is sterk in zijn flexibiliteit. U kunt ervan op aan dat alles goed wordt verzorgd van a tot z en dat u terecht kunt bij een van onze ervaren contactpersonen. 

Wij staan garant voor kwaliteit, zijn betrouwbaar, op tijd en vanuit onze eigen wasstraat wordt alles schoon en verzorgd geleverd. Ook wordt er alles aan gedaan om materialen een bijzonder tintje te geven en worden ook de nieuwste technieken niet geschuwd. 

Neem een kijkje in ons assortiment en laat u verassen door de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben. Schroom u niet om contact met ons op te nemen voor vragen of advies. Wij helpen u graag want niet voor niets is Opmeer verhuurservice dagelijks thuis in partijen!

Neem contact met ons op

Afspraak maken

info@opmeerverhuurservice.nl

Contact

06-2283 6933
menu